KOSTA BODA Art Hotel

Nu har äntligen KOSTA BODA ART HOTEL öppnat!!

Detta spektakulära hotell som ska inte bara fungera som ett hotell och konferansanläggning utan även ett fantastiskt vackert museum för KOSTA BODAS glaskonst.




Jag citerar ifrån deras broschyr:
"Glöm traditionella konferenser med fikapauser. Vi erbjuder en miljö som med sin särpräglade utformning inspirerar till kreativa möten och och givande sammankomster. Din personliga värd kan ta fram program där arbete kan varvas med glasblåsning, hyttsill, whiskyprovning och bastubad i sköna miljöer. Välj det mötesrum som passar ditt sällskap bäst - vi har allt frånmindre rum till en stor samlinssal som rymmer upp till 200 personer. Självklart med den senaste tekniska utrustningen.

Vi kan även specialdesigna stora evenemang där sällskapet får en känsla av att äga hela hotellet. Vi har fina exponeringsytorbåde i vår glasade entré och konstpool, vi ordnar med presenter, företagsprofilering m.m . Målet för oss är att varje evenemang  ska kännas unikt  för dig och ditt företag."



Det är många olika glaskonstnärer som bidragit till de 102 hotellrummen.
Glaskonstnärer som bidragit till Kosta Boda Art Hotel: Anna Ehrner, Kjell Engman, Åsa Jungnelius, Ludvig Löfgren, Ulrica Hydman-Vallien, Bertil Vallien och Göran Wärff.


(Bilder: www.kostabodaarthotel.se/sv/hem.html )

Detta hotel är klart värt ett besök!! Och inte behöver man vara rädd för att man ska bli skogstokig i den lilla byn Kosta i Småland. Hotellet ordnar prova på glasblåsning, de har en otroligt vacker spaavdelningen med en KONSTpool!! och inte tala om all konst man kan hitta och se på i hotellt!

Nää, besök säger jag bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0